Po dwóch rundach przez allegro dalej pozostało mi trochę figurek, dla których już nie znajdę zastosowania, a może komuś się przydadzą.
Pod opisami daje jeszcze linki do allegro, mimo że aukcje już się zakończyły to może znajdzie ktoś tam jakieś dodatkowe info. Wrzucam też paczkę zdjęć wysokiej jakości, na życzenie mogę dorobić więcej.
Ceny w nawiasach są zbliżone do tego co chciałem z aukcji. Są do negocjacji, ale nie zalewajcie mnie głupimi oferami . Co do przesyłki czy odbioru, jakoś się dogadamy. Jestem z 3miasta, więc tam można się umówić na odbiór.
Chaos Warriorzy + Maruderzy (200zł)
-60 sztuk chaos warriorów z którejś starszej edycji (ponad połowa posklejana, połowa pomalowana. 12stu jest w rozsypce, ale daje ogrom części zapasowych i da się ich poskładać do kupy)
-Maruderzy: box 16 sztuk, 5 sklejonych, 1 sklejony ale ma oderwaną stopę (mam podstawkę z brakującym elementem). Pozostała część w ramkach, lub dopiero z nich wycięta (nie daje głowy że są wszyscy)
-Części zapasowe. Jest tego dużo, dlatego nie jestem pewien co jest od warriorów a co od maruderów. Z tych części i figurek powyżej powinno się złożyć 60 chaos warriorów i 16 maruderów, a jeżeli nie to większość z tej liczby.
-Dwa pudełka jako bonusik do postawienia na szafkę. Jedno od warriorów, drugie od maruderów.
Dwie figurki Skavenów (15zł)
-Wind Globardier (niedokończone malowanie)
-Plague Monk (niedokończone malowanie i ma ułamane coś co trzyma, nie wiem co to było)
Imperialne działo (30zł)
-Działo, 3 załogantów, beczuszka i kupka kul armatnich. Pomalowane na "trzy" kolory. Plastik.
Vampire Counts:
Wampir na koniu von Carstein (15zł)
-Pomalowany na "trzy" kolory, konik zgubił ogon, więc dokleiłem jakiś inny metalowy, dlatego nie jest pomazany farbą.
Banshee (10zł)
-Popaćkana na biało. Urwał się ten myk co trzyma figurkę z podstawką, więc zrobiłem prowizoryczne z kleju pistoletowego. Jak się to pomaluje to nic nie widać.